Бойко Борисов вдигна ръце от сглобката

За Бойко Борисов „сглобката“ в момента не съществувала. Това обяви самият той в Ловеч пред кметове и активисти на партията в града.

В тази връзка ГЕРБ ще проведе Национално съвещание, след като мине балотажа на местните избори. На съвета партията ще реши дали да продължи с подкрепата си към правителството Денков/Габриел. Борисов се чуди има ли ГЕРБ нужда от хора, които заплашват собствените си министри, и да носят заедно отговорност за това.

По думите на Борисов партията му търпи единствено негативи от „сглобката“. Той не знаел дали следващата седмица изобщо ще започне работа парламента.

Ако нещо добро се е случвало в този парламент, то се е случвало благодарение на ГЕРБ, убеден е Борисов и се зарече, повече да не допуска някой да говори лъжи по адрес на партията.

„ПП/ДБ мърсуват с всякакви партии, само да са срещу нас“, възмутен е лидерът на ГЕРБ. И в този смисъл Борисов не виждал смисъл да се среща повече с тях- по никаква тема и по никакъв случай.

„ГЕРБ били виновни, че техният зам.-министър мърсува и снима с телефона си нарушения на неговата заповед“, недоумява Борисов що за твърдения за това. „Като сме виновни ние, сега си имате много ортаци и авери от другите партии“, препрати ПП/ДБ към други политически субекти Борисов.

Заедно с проруските партии бранят „Лукойл“ и ще излезе, че държави без дерогация продават горива на по-ниски цени, заяви Борисов.

„Да видим как ще управляват София. Ние с Кирил Петков се хванахме на бас за бутилка уиски, макар и двамата да не пием- ще направите така, че чрез вашата масирана атака срещу ГЕРБ в София, ще се явите заедно с Ваня Григорова и ще загубите. И така ще стане накрая“, вдигна Борисов завесата на задкулисните закачки между двете формации в управлението.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене