Знакова подкрепа: Третият на изборите в Сандански призова да се гласува за Стоян Стоев

Обединението за Сандански се случва! Това каза кандидатът за кмет Стоян Стоев след като по-рано през деня останалият трети на изборите заяви публичната си подкрепа в негова полза. Марио Костурков, който събира близо 7% от гласовете на избирателите, излезе с позиция, в която призова всичките си симпатизанти да гласуват за Стоев на балотажа.

„За мен най-важното послание е, че подкрепата е принципна и категорична. Оттук нататък имаме една цел – да сложим край на порочното управление и на разпродаването на общинското ни имущество“, подчерта Стоян Стоев, който и публично благодари за заявената позиция.

„Имали сме различия в кампанията. Каузата Сандански обаче обединява всички нас и е по-силна от партии и идеологии! Защото всички живеем тук и искаме различно бъдеще за региона и децата ни“, каза още Стоян Стоев.

По-рано през деня Марио Костурков заяви, че на предстоящия втори тур, ще подкрепи „новото – кандидата Стоян Стоев, вместо историята – Атанас Стоянов“. Той допълни, че досегашният кмет е олицетворение на порочния модел, по който се управлява Сандански и на всичко срещу, което се е борил в хода на кампанията. „Призоваваме всички хора, които ни повярваха – хилядите, с които говорихме и обсъждахме едно различно бъдеще за общината ни, да излязат и да дадат вота си. Това е първа и задължителна стъпка, за да разградим схемите на сегашните управляващи, а от утре, заедно да бдим те да не се повторят“, казва още Марио Костурков в своята позиция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене