Хороскоп на деня

ОВЕН

Не се поддавайте на съвети, целящи да се впуснете в рисковани начинания в този празничен ден. На работното си място не рискувайте като обещаете да се включите в губещ проект, блокиращ шансовете ви за успех. Предпазете се от финансови загуби свързани с желанието ви точно днес да си купите кола или обзавеждане за дома.

Близките ви може да не ви успокоят, ако сте се прибрали гневни от работа и сте агресивни и с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимите си.

ТЕЛЕЦ

Денят е празничен ви носи отлична възможност за себереализация и подобряване на финансовото състояние. Не обръщайте внимание на трудностите и не пилейте времето си в пътуване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както успех и признание в този ден, така и неприязненото отношение на вашите колеги.

Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради дочули слухове за нечия изневяра, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ

Избегнете проблемите, ако сте на вашето работното място в празничния ден. Не допускайте вашите колеги да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, но се домогват до деловите ви планове. Деловите срещи, които не са планирани ви носят проблеми, ето защо ви съветвам да ги отмените, дори и ако хората, които искат да разговаряте са прекалено настойчиви, въпреки че не ги познавате.

През деня се радвате на успехи и признание, но и на не малко ухажори, които кръжат около вас. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не пътувайте и не закъснявайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима.

РАК

Сутринта въпреки празничния ден сте планирали успешно начало на делови разговори. Ще ги проведете във ваша полза, ако сте избегнали личните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното място не отказвайте предложената помощ от колегите ви, за да приключите по-бързо със служебните си задължения и да си почивате.

Изпитвате желание да прекарате вечерта извън домът си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома, осолено ако сте семейни и имате деца. Бъдете мили с любимите си хора, с брачната си половинка и не пропускайте интимните мигове.

ЛЪВ

Не сте настроени за работа и мечтаете в празничния ден да се отдадете на развлечения, защото и на вас и нужна почивка. Служебните ви задължения не търпят отлагане. По-добре се заемете с тях защото са от огромно значение за вашия авторитет, затова е редно да не пропилявате деня си в бездействие. Не рискувайте.

Вечерта си почивайте. Посветете част от времето си днес на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимите хора. Несемейните може точно днес да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади.

ДЕВА

Позволете на Съдбата в празничния ден да ви дари успехи в личния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на съветите на хора, които изобщо не са добронамерени. Успехът на работното ви място е сигурен, ако не прекалите с изискванията си към колегите или подчинените си.

Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправиите с половинката заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Причината е във ваши роднини, на които не сте отказали заем, не голям, но достатъчен за да ви създаде ядове. Съхранете добрия тон.

ВЕЗНИ

Стабилни и успяващи сте въпреки празничния ден, както на работното място така и ако сте се заели с активна и по-различна от обичайната кампания с цел представяне на вашата дейност. Не ви липсват увереност и отлично самочувствие. Денят ви носи успех при изпълнение на вашите делови и бизнес планове, но бъдете разумни и не се поддавайте на емоцията.

В личен план ви очакват промени, но бъдете разумни. Не е изключена нова романтична връзка, която ще дари щастие на необвързаните, но и може да ви създаде проблеми, не успеете ли да се освободите от нея, ако сте семейни.

СКОРПИОН

Предстоят ви важни и дълго очаквани промени, които и в празничния ден не допускат крайности в поведението и във вашите действия. Позволете на вашите колеги да ви помогнат. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно, но с помощ отстрани. Не се изкушавайте от предложения за финансиране на проекти с неясна цел и неясен очакван резултат.

Любовта ви заобикаля, но за всичко сте си виновни сами. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят половинката ви.

СТРЕЛЕЦ

Ако прекалявате с хвалбите си в празничния ден, успехите ви ще предизвикат завистта на околните. Деловите срещи също са неуспешни. Прибързаността е забранена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За съжаление сте склонни да се доверявате на късмета си, който днес е на светлинни години от вас.

Неизпълнени обещания са причината за конфликти във вашето семейството, а можехте да избегнете проблемите, като се справите с исканията на вашите близки. Разходи, свързани с ремонти във вашия дом, ще ви натоварят и изнервят допълнително.

КОЗИРОГ

Делово пътуване зад граница в празничния ден заради факта, че вашите партньори в чужбина са ви поканили, е успешно, ако не вреди на изпълнението на служебните ви задължения. Будите разочарование в колегите си на вашето работно място, че не могат да се справят като вас. Надхвърляте очакванията им и гоните поредния професионален връх.

У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране, ако това се случи, ще мъстите с мълчание. Направете и невъзможното да избегнете конфликтите и да не допуснете отдалечаване на партньорите си.

ВОДОЛЕЙ

От вашата упоритост комбинирана със състрадание заради проблемите на вашите близки и колеги зависи да не провалите плановете си за празничния ден. Не рискувайте. Вашите възможности в този ден ви позволяват да се изявите така на работното си място, че да стабилизирате позициите си и авторитета си. Срещите не са желателни.

Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.

РИБИ

Независимо, че промените в днешния празничен ден са ви наложени от обстоятелства, които не е възможно да пренебрегнете, може да се възползвате от тях и с успех да осъществите професионалните си планове, които са във ваша полза. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас.

Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене