С най-висок резултат от 4043 гласа Красимир Герчев печели безапелационно на първия тур и излиза на балотаж срещу Венцислав Гърменов

Изключителен резултат от 4043 гласа получи Красимир Герчев, който печели високия вот на доверие във всички ГРАДСКИ секции на Разлог и в ПЕТ села на общината.
В ГРАД Разлог опонентът Венцислав Гърменов е на трета позиция като от справка, публикувана в ОИК, той печели само в три от 28 секции. В родното му село Баня също губи категорично от Красимир Герчев.
За съжаление, Венцислав Гърменов „анализира“ отново ксенофобски и с омраза изразения от гражданите на Разлог вот, като вот на ДПС. Така ли е наистина или Гърменов не може преглътне този резултат.

Обидно и срамно е за Разлог съвременен „политик“ за пореден път в своята предизборна кампания да противопоставя гражданите по етнос, идеология и религия. Преди две седмици от опонента му и хората, които стоят зад него, бе пуснат грозния слух за строеж на джамия в общинския център. Само ден след първия тур на изборите, в пространството вече е скалъпено и се тиражира ново внушение за назначаване на зам.-кмет от ДПС. И за пореден път целта е компроментиране на вота на избирателите и въвличане на името на Красимир Герчев в несъществуващи договорки.

Красимир Герчев се обърна с благодарност към всички жители на община Разлог за ясно изразената подкрепа за по-добро и човешко управление.

„Горд съм и благодарен, че жителите на град Разлог и селата гласуваха за мен и моята програма за развитие на община Разлог и с голяма преднина ще изляза на балотаж с този, който предаде не само мен, но и вас, хората на община Разлог, както и идеите си в битката за власт, използва безсрамно целия общински ресурс за предизборни цели и компроматите като основен стил на политическата си кампания. Този стил на поведение, за съжаление, стана и стил на управлението през последната година. Време е заедно да върнем човешкото лице на община Разлог.“ – каза още Красимир Герчев и призова избирателите да излязат на 5 ноември 2023 година и да гласуват с номер 7.

И призова хората да се обединят и вярват, че доброто може да победи и да тласне община Разлог към нови постижения, към управление с лице към всеки човешки проблем.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене