Костадинка Богданова загуби изборите за кмет в Гоце Делчев, но се гордее с резултата за съветници

Партия ГЕРБ загуби битката за поста кмет на община Гоце Делчев, но въпреки това местните политици намират повод и за задоволство-това, че ще имат един съветник повече. Това е видно от публикация във социалните мрежи на едно от водещите лица в партията, това на адвокат Костадинка Богданова, която ще продължи политическата си кариера като общински съветник и в този мандат.

Уважаеми съграждани!

Местни избори 2023 са вече в историята.
Поднасям своите огромни и най-топли благодарности на всички, които вярват в мен и ме подкрепиха на тях.
Като кандидат за кметското място съм втора, като новият – стар кмет – на Общината има огромно предимство в резултата.
Спечелих необходимото доверие като общински съветник и ще имам честта да ви представлявам в новия местен парламент.
Благодаря от все сърце на всички, които дадоха вота си за мен и направиха това възможно!
Гордея се като член на ръководството на ПП ГЕРБ в общината, че показахме изборен резултат по-висок от този на изборите през 2019 г. и че това ни даде възможност да реализираме с един мандат повече, при което в следващия общински съвет ПП ГЕРБ ще има вече не пет, а шест съветници. Заслугата за това е преди всичко на общинския ръководител – Никола Джингаров. Своя принос дадоха и всички останали от неговия екип. Благодаря им!
Мисля, че всички кандидати от листата ни за общински съветници се представиха много достойно. Специално им благодаря и заявявам, че се гордея с крайния резултат от колективния труд.
На всички избрани в местната власт – общински кмет, кметове на кметства и съветници – честитя успеха и пожелавам спорна и ползотворна работа в полза на нашите съграждани, благодарение на доверието и подкрепата на които заемаме съответните постове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене