НИКОЛАЙ ШУШКОВ: ГЛАСУВАХ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ГРАЖДАНИТЕ И НА МОЯ РОДЕН БЛАГОЕВГРАД

„Гласувах за просперитета на гражданите и на моя роден Благоевград, да превърнем община Благоевград отново в икономическия и духовен лидер на Югозападна България“.

С това послание даде своя вот независимият кандидат за кмет Николай Шушков, който гласува в Националната хуманитарна гимназия „Св.Св. Кирил и Методий“. Той отбеляза, че винаги е гласувал на машина, откакто има тази възможност в нашето изборно законодателство. Припомни, че като областен управител е провел първите изцяло машинни избори в Благоевград по време на частичния кметски вот. След това и редица парламентарни избори.

„Дадохме пример за това как тази система работи. И не допуснахме нито една грешка. Сами виждате как управляващото мнозинство допусна много административни грешки и показа голяма управленска немощ. Стигнахме и до там, че успяхме да противопоставим важни институции. Този скандал беше изключително нелеп и съжалявам, че се получи. Въпреки всичко призовавам нашите съграждани да отидат масово да гласуват и вярвам, че силата на вота ще преобърне всички други негативни нагласи, с които започна този ден“, каза Николай Шушков.

Той изрази увереност, че Благоевград ще постигне висока избирателна активност, защото хората искат нов кмет и друго управление.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене