ОБЩИНА РАЗЛОГ ПРОВЕДЕ ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ

Днес, 26.10.2023г. в 10,30 часа, в зала 111 на Община Разлог се проведе обществено обсъждане на Анализа на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и предложението за Национална карта на социалните услуги.

Срещата откри г-жа Спаска Кьосева – Директор на дирекция „Хуманитарни дейности“ в Община Разлог. Тя изрази мнението на общината, че ще бъде гаранирано правото на всички нуждаещи се в общината да ползват социални услуги. Политиката на общината е планиране на социални услуги, съгласно реалните потребности и нуждите на населението.
На обсъждането присъстваха представители на неправителствени организации, директори и управители на съществуващи социални услуги на територията на община Разлог, персонал и потребители от социалните услуги, граждани.

Присъстващите бяха запознати с обсъждането на Националната карта за социални услуги на проведената работна среща на 23.10.2023г. в Областна администрация гр. Благоевград. Обсъдени бяха съществуващите социални услуги, потребностите от нови, възможностите за развитието им, както и окончателно планираните от общината такива.

Напомняме, че Община Разлог стартира обсъждането на Анализа и Картата от 12.10.2023 г. чрез публикуването им на интернет страницата на общината, раздел „Актуално“, подраздел „Обявления“ за мнения, становища и предложения от заинтересованите лица, които могат да бъдат депозирани в срок до 09.11.2023 г. /включително/ в Информационен център на Община Разлог, с адрес – гр. Разлог, ул. „Шейново“ №2 или на следния електронен адрес: kmet@razlog.bg
– да я качвам ли във ФБ или само на сайта?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене