Гласът на младите хора трябва да бъде чут!

Младите хора, възпитаници на университетите в Благоевград, излизат в подкрепа на инж. Венелин Трошанов.

Гласът на младите хора трябва да бъде чут! Те искат конструктивен диалог и промяна в политиките на управление както на местно, така и на национално ниво! Активността на младите хора трябва да бъде използвана и вплетена в провеждането на политики. Все повече млади хора се обединяват около идеята за промяна и рестарт на системата. Това е двустранен процес, който генерира ключова енергия, способстваща за създаване на здраво реформаторско ядро.

Впечатляващата визитка на Маргарита Велчева, е доказателство за амбицията, енергията и успешния преход от университета към бизнес средите. Младата дама е с невероятно богат опит в ИТ сферата, опит в работата в глобална мултикултурна, виртуална и разнообразна среда, лидер в управлението на хора, проекти и бизнес продукти.

Маргарита Велчева, завършила висшето си образование в местен университет в Благоевград, излиза в подкрепа на младия и независим кандидат за кмет на Община Благоевград- инж. Венелин Трошанов, подтикната от желанието да види областния център развит, духовно обогатен и конкурентноспособен. Ето какво каза младата дама във видеото, разпространено в социалните мрежи:

Здравейте, благоевградчани!

Аз съм завършила висшето си образование в университет в хубавия ни град и ми харесва факта, че града ни предоставя възможности за качествено висше образование на младите хора.

Аз подкрепям кандидатурата на независимия кандидат кмет инж. Венелин Трошанов  именно защото той има ясна визия за развитие на образованието, културата, спорта, туризма и на града като цяло.

Призовавам всички, които искат едно по-добро бъдеще за град Благоевград, да излязат и да гласуват с бюлетина номер 73.

Успех, Благоевград!

Успех, инж. Венелин Трошанов!

С Вас сме!

 

Можете да прочетете цялата програма на инж. Венелин Трошанов, независим кандидат за кмет на Община Благоевград, на сайта: https://troshanov.bg/ или на страницата във Facebook: Решения за Благоевград. Можете да подкрепите младия и независим кандидат за кмет с бюлетина № 73.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене