Стоян Стоев с решение за паркирането в Сандански

По-евтино и по-ефективно: в града ни има естествена денивелация, която може да се използва за изграждане на паркинги на 2 нива. Това подчерта кандидатът за кмет на Сандански Стоян Стоев. Той показа идеен проект за подобно решение, нанесен в реална градска среда.

“Паркирането е един от най-големите проблеми на Сандански”, подчерта Стоев. По думите му с годините проблемите се задълбочават и липсва визия за решаването им. “Днес майки с колички са принудени да вървят по улицата заради спрени на тротоара автомобили. Трябва да върнем града ни на хората”, категоричен е кандидатът за кмет.

Изграждането на паркинги на няколко нива е само една от атъпките за решаване на проблемите. Той се ангажира и за търсене на подходяща локация за обособяване на буферен паркинг, към който да бъдат насочвани туристите за да не се натоварва допълнително централната градска част. “Търсихме и подходящи парцели за обособяване на паркинг в близост до парк Свети Врач. Оказа се, че всичко е разпродадено. Ето на това трябва да сложим точка”, подчерта още Стоян Стоев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене