Обръщение на кандидат-кмета за община Гърмен Осман Мисирков към избирателите!

Уважаеми жители на Община Гърмен, с голяма лична отговорност взех решението да се кандидатирам за кмет на Община Гърмен.

Решението ми е продиктувано и от убеждението, че всеки жител на общината има право да участва активно във формирането на обществото, в което живее. Вярвам в отворения и диалогичен начин на управление. Аз и екипът ми ще работим за подобряване условията на живот в Община Гърмен. Ще насърчаваме инвестициите не само в инфраструктурата,а и в други насоки и направления за развитие, ще създадем среда, в която всички се чувстват обединени и са част от едно наистина спокойно управление.

Ето и част от моите виждания и ангажименти към бъдещето на Община Гърмен:

✅ Подсигуряване на условия за преки инвестиции на територията на Община Гърмен и разкриване на нови работни места.

✅ Отпускане на средства за инвестиции и в малките населени места намиращи се на територията на Община Гърмен. Изграждане на канализация, ремонтиране на пътната мрежа и облагородяване на зелените площи.

✅ Да запазим и популяризираме културно-историческото наследство, което да постави Община Гърмен в челните позиции на туризма в страната.Развитие на малките населени места като туристическа дестинация.

✅Подобряване условията за спорт и подпомагане на спортните клубове. Да върнем достойнството на спортистите от Община Гърмен, като инвестираме в развитието на отбори и помогнем за по-доброто им представяне.

✅Подобряване и обновяване на образователната инфраструктура.Иновации в детските градини и училищата .Бъдеще за децата в община Гърмен-изграждане и обновяване на детски площадки и кътове. Ще създадем механизми за участие на жителите на Община Гърмен в управлението на общината, като се допитваме до тях по важни въпроси, свързани с проблемите по населени места. Работата в екип и работата в полза на обществото са несъвместими с взимането на еднолични решения. Нека заедно превърнем  Община Гърмен в по-приветливо място за живот, в което искаме децата ни да пораснат, а ние да остареем! Разчитам на вас и вашата подкрепа!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене