Известният кинорежисьор и продуцент Георги Костов с мощна подкрепа за инж. Венелин Трошанов

Емблематичният български кинорежисьор Георги Костов, автор на  филмите ,,Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ , „Академия за мъже“ , „Опърничавите“, „Останалото е пепел“, ,,Борсови играчи“, ,,Пулсът на танца“ излиза с мощна подкрепа в социалните мрежи за младия кандидат за кмет инж. Венелин Трошанов.

Клипът на Георги Костов, публикуван в социалните мрежи, засвидетелства огромна подкрепа и доверие във възможностите и идеите на инж. Венелин Трошанов за развитието на културата и града като цяло. Обединяването на културния и творчески сектор е без аналог в историята на Благоевград. Ето какво каза емблематичния български режисьор за предстоящите местни избори и независимата кандидатура на младия инж. Трошанов:

Здравейте, скъпи приятели!

Аз съм режисьора Георги Костов и вярвам, че културата стои в основата на успеха на един народ. Харесвам Благоевград, защото той е един много красив град, допринесъл за културното развитие на страната.

Подкрепям независимия кандидат кмет инж. Венелин Трошанов, който имам удоволствието лично да познавам. Един млад човек, с много идеи за развитието на културата и града.

Вярвам, че ако спечели надпреварата на местните избори, той ще може да реализира всяка една своя идея и затова призовавам всички Вас в изборния ден да излезем и да направим своя избор, а тези които вярват на инж. Трошанов, моля гласувайте с бюлетина номер 73.

Успех!

Най-новия български филм ,,Пулсът на танца“, чиято режисура е на Георги Костов, е селектиран в конкурсната стратегия на фестивала “ Златна роза „, единствения по рода си фестивал на новото българско кино в гр. Варна. Премиерата на кино лентата е планувана за 9 февруари 2024 година. Във филмовата продукция участват: Георг Киряков, Башар Рахал, Ники Илиев, Ивайло Захариев, Райна Караянева, Любомир Ковачев, Стан Яневски, Сара Драгулева.

Георги Костов завършва филмова и ТВ режисура в НАТФИЗ през 2005 г. Създател и собственик на компанията „Медия продакшънс /Media Productions“. Автор е на няколко късометражни филма, а „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ е пълнометражният му дебют. Следват „Академия за мъже“ през 2017, „Опърничавите“ (2019), „Останалото е пепел“ (2020) и „Борсови играчи“ (2022), ,,Пулсът на танца“ (премиера през 2024).

 

Цялата програма на инж. Венелин Трошанов, независим кандидат за кмет на Община Благоевград, можете да прочетете на сайта: https://troshanov.bg/ или страницата във Facebook: Решения за Благоевград. Бюлетина № 73.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене