Поредица от срещи проведоха през последните два дни кандидата за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов и кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“

Поредица от срещи проведоха през последните два дни кандидата за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов и кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“ – Иван Геров, д-р Ангел Тонгов, Димитър Балтаджиев, Димитър Бояджиев и Абедин Камбуров. На срещите присъства и народният представител Богдан Боцев.

Живущите в жк „Дунав“ поискаха в квартала им да бъдат направени детски площадки, паркоместа покрай реката, както и беседки за отдих, за да могат съседите да се събират и да общуват пълноценно. „След като сменихме водопроводната мрежа и бяха санирани всички жилищни блокове в квартала, остана да се погрижим за междублоковите пространства. Това ще се случи през следващия мандат. В програмата сме предвидили благоустрояване на тези междублокови пространства както в жк“Дунав“, така също в жк „Юг“ и „12-ти конгрес“. Ще бъдат благоустроени и прилежащите улици“, обясни кандидатът за кмет Владимир Москов. Хората настояха за обезопасяване на улиците в квартала от бързо каращи шофьори, както и за по-строг контрол по новоизградения околовръстен път през местността „Текето“.

При голям интерес премина и срещата с живущите в квартала при Трето ОУ „Братя Миладинови“. Хората споделиха, че са доволни от обещаното и изпълненото в квартала през последните 4 години, както и от всичко, което се е случило на територията на населените места в общината. Те изразиха задоволство от благоустрояването на уличната мрежа в квартала и редовното почистване на коритото на реката. „Знаем, че общината ни разполага с недостатъчен бюджет и сме благодарни за всеки лев, който се влага в града ни. Оценяваме го и разбираме, че и на вас е трудно да изпълните очакванията и желанията на всички. Пожелаваме ви успех“, коментираха присъстващите на срещата. Те заявиха подкрепата си за кандидата за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов и предложената от него управленска програма за следващия мандат, както и за листата с кандидати за общински съветници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене