Безпрецедентно: Всички кандидати за кметове на община Разлог се противопоставиха на арогантното поведение на Венцислав Гърменов и Иван Гюров

Всички кандидати за кметове на община Разлог се противопоставиха срещу арогантното поведение на кандидата на МК СДС (ВМРО БНД) Венцислав Гърменов и вр.и. кмет Иван Гюров, и използването на ресурсите на общината за политически цели

Красимир Герчев – ПП ГЕРБ, Велина Кулина – КП „Продължаваме промяната – Демократична България“, д-р Румен Кондев – МК „Заедно за силна община“, Христо Зайков- МК СБОР и Радослав Кирев – КП „БСП за България“ входираха обща жалба в Общинската избирателна комисия Разлог за поведението на кандидата за кмет на МК СДС (ВМРО БНД) Венцислав Гърменов, използванито на общински ресурси и мероприятия, включително и общинската администрация – чрез вр. и. д. кмет Иван Гюров – в полза на кампанията му.
За пръв път в новата история на Разлог, кандидатите за общински кметове от другите политически партии, не бяха допуснати да поднесат цветя и да участват в мероприятието по случай 111 години от освобождението на Разлог. В събитието, въпреки предизборното време, на централно място бяха само и единствено Венцислав Гърменов и всички кандидати за кметове на населените места от СДС (ВМРО БНД) – с временното ръководство на общината.
Всички други кандидати бяха зад въжета и огради, и не бяха допуснати до официалната церемония.
Кандидатите за кметове на политическите партии призовават за толерантна предизборна кампания и спазване на законите на Р България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене