НИКОЛАЙ ШУШКОВ БЕ УДОСТОЕН С ПОЧЕТНИЯ ЗНАК НА БЛАГОЕВГРАДСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА

„Вие сте нужен помощник във военно-патриотичното и родолюбиво възпитание на подрастващото поколение. Изказвам признанието си за това, че най-хубавите години от своя живот сте отдали за опазване на сигурността и териториалната цялостност на Република България“.

С тези думи се обърна независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков-номер 74 в бюлетината – към членовете на благоевградската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

Той ги поздрави за системните усилия по възстановяване паметници и военни гробища. „Ще се радвам да запазите традицията на военния ритуал пред най-големия войнишки гроб в България – този в стария гробищен парк в Благоевград на Архангелова задушница“, каза още Шушков.

На свой ред членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, сред които бяха и армейски генерал Любен Петров и ген. Любомир Василев, връчиха на Николай Шушков почетния знак на организацията.

Те обсъдиха с него акценти от програмата му и по подобие на всички граждани, с които Николай Шушков се среща в кампанията, поставиха на дневен ред проблемите, които ги тревожат: липсата на работни места, намаляващото младо население в общината, огромната социална ножица в образованието, окаяното състояние на градския плаж и тежката задлъжнялост на общината.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене