Инж. Венелин Трошанов: Ние сме много повече тях!

Хората, които не си продаваме гласа сме много повече от тези, които го правят! Гласувайте!

Благоевград е моят град. Тук съм роден, тук е домът ми, тук са моите приятели и моето семейство. Всички ние искаме най-доброто за родния си град и работим за сбъдването на тази мечта.

Знам, че заедно можем да направим Благоевград по-добро място – за нас, за децата ни, за всички. Благоевград може да бъде развит и стабилен областен център, само и единствено ако хората се борят срещу предизборната манипулация и упражнят правото си вот. Отказът от гласуване ще Ви отнеме правото да имате просперитет, благополучие, правото да имате бъдеще, да изисквате, да бъдете коректив на властта.

Гласувайте по съвест и не позволявайте да определят бъдещето Ви!  Гласувайте, за да не гласуват вместо Вас! Гласувайте! Има смисъл! Трудно се манипулира гласа на хиляди хора! Само така можем да ограничим влиянието на купения вот. Гласувайте! Само Вашият глас може да промени ,,политическата картина“, изкривявайки съществено изборните резултати, и да осигури контрол върху бъдещото управление на града. Гласувайте!

Крайно време е Благоевград да бъде надпартиен, обединен и поведен от хора, които имат безкористно отношение, воля и цели, хора, които да поставят обществения пред личния интерес. Град се управлява със сърце и на чисто!

Моята програма за развитието на Благоевград можете да прочетете на сайта: https://troshanov.bg/

инж. Венелин Трошанов, независим кандидат за кмет на Община Благоевград – Бюлетина №73.

 

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪДЕЩЕТО! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене