Спипаха в Сандански бияча, пребил бизнесдама в Благоевград

Полицията спипа в хотел в град Сандански извършителя на зверски побой над бизнесдама в Благоевград. Дръзкото нападение стана към 09,30 часа на 10 октомври във вход на жилищна кооперация на улица „Илинден“.

Събрани са доказателства за виновността на 20-годишния Кирил Л., който е криминално проявен и стар познайник на полицията. Той атакувал бизнесдамата Стефка Терзийска в гръб и й нанесъл удари с метален прът в областта на лицето. Жената се навела, за да се предпази с двете си ръце, след което извършителят продължил да я удря по краката.

Вследствие на престъпното деяние на пострадалата била причинена средна телесна повреда – мозъчно сътресение, фрактури в областта на носа и крака.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура-Благоевград биячът е привлечен като обвиняем и е задържан за срок до 72 часа. Престъплението е извършено от него повторно, след като е бил осъден през 2021 г. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо извършителя на деянието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене