SPORT DEPOT ще съди Пирин Благоевград за неплатени задължения

В съвременния свят спортът играе изключително важна роля за обществото. Той не само развива физическата форма на хората, но и сплотява общности, предоставя възможности за лични постижения и създава идоли, които вдъхновяват. Затова и SPORT DEPOT си е поставил за цел, не само да подкрепя местните спортни отбори, но също така да бъдат активен фактор в развитието на спорта сред обществото.

За жалост има и лоши примери, които не са от полза за никоя от страните, нито за самите отбори, нито за техните фенове. Известно е, че отборите на Пирин Благоевград и Ботев Враца имаха дългогодишни партньорски и спонсорски отношения със SPORT DEPOT. Тези отношения са завършили без клубовете да се издължат финансово за доставената спортна екипировка. Плащането на задълженията не само поддържа здравите отношения между доставчик и отбор, но и помага за финансовата устойчивост на клубовете.

„Задълженията на отборите към доставчиците им са ключови за устойчивото развитие на спорта“, споделят от мениджмънта на SPORT DEPOT. „Ние сме горди, че подкрепяме местните футболни отбори, но също така ние се нуждаем от партньори, които да държат на думата си и да си сътрудничат с нас за постигането на общи цели. Неплащането на задълженията поставя под въпрос цялото партньорство и може да доведе до неблагоприятни последствия за всички страни.“

С оглед на продължителния период на неплащания от страна на ОФК Пирин Благоевград, SPORT DEPOT смята да предприеме стъпки, за да се осигури правилното изпълнение на договорените отношения. Фирмата вече преговаря с адвокати, които да внесат съдебно дело срещу общинския клуб. Това досега е била нежелана стъпка, но управата на клуба не е оставила на бившия доставчик друг избор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене