На връх рождения си ден Тома Биков в Сандански в подкрепа на Стоян Стоев

Председателят на Комисията по култура и медии на Народното събрание Тома Биков отложи семейното посрещане на рождения си ден, за да бъде в Сандански и да подкрепи лично кандидатът за кмет Стоян Стоев.

„Сандански е една от важните общини в България и когато имаме толкова подходящ кмет за нейното управление е важно да бъдем лично тук и да изразим нашата подкрепа“, подчерта Тома Биков. По думите му е много важно общината да има начело човек, който да я дърпа напред, а не да спира развитието. „Защото последно съм бил тук преди 4 години и днес не виждам никаква промяна. Времето е спряло“, каза още народният представител.

„Тук съм и защото обичам Сандански, а първите ми спомени оттук са още от дете. Радвам се на пълната зала. Тя показва, че има нужда от промяна, но истинска промяна, а не като онази фалшивата“, каза още Тома Биков. Според него идващите местни избори ще сложат край на политическата криза в страната и затова е важно днес да се гласува за хора, които ще дават утрешните верни решения.

Екипът на ГЕРБ – Сандански бе подготвил музикална изненада за Тома Биков, както и подарък – картина на един от най-награждаваните и познати художници на Сандански Кирил Божкилов. „Подаряваме тази картина на един от хората-символ на художествената школа на Сандански, който е работил по нея поне 7 дни и благодарим за личното отношение и уважение към хората в Сандански“, каза Стоян Стоев, който благодари, че дори на личния си празник депутатът е спазил ангажимента си да присъства лично на представяне на управленската му програма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене