Смърт и разврат: Нов ужас в благоевградския затвор, където Цецо Терориста се обеси 18+

Рецидивистът Митко Соколов от Петрич блудства със съкилийник, но първо го набил

Прокуратурата в Благоевград започна разследване на смъртта на похитителя от санданското село Вълково, който вчера се обеси с връзки за маратонки, които служителя на ареста допуснал да бъдат вкарани в килията на Цветелин Цеков.

С връзката, завързана за металната решетка на леглото Цеков направи примка и увисна на нея. Откриха безжизненото му тяло около 15.30 часа в четвъртък.

БЛИЦ припомня, че Цветелин Цеков от Лом, който се прочу като Цецо Терориста, държа бившата си любима Ева и майка и Анелия като заложници няколко часа, а при боричкане простреляя и мъж. Раненият е в Пирогов.

Прокуратурата повдигна 4 обвинения срещу похитителя, който е психически нестабилен и който вчера прекъсна живота си на място, където би трябвало да е добре охраняван. Кои са били служителите на смяна, защо е допуснато да бъдат вкарани предмети, застрашаващи живота на арестанта, защо служител е проспал връзките на мараконките, това са въпроси, на които ще се търсят отговори.

Прокуратурата проверява и сигнал за сексуално насилие над арестант, упражнено от арестувания за опит за изнасилване петричанин Митко Соколов, който нападна жена с отвертка. Според оплакването Соколов е набил съкилийника си и го карал да осъществи с него блудствени действия. Нещо се случва в ареста в Благоевград, контролът май е сериозно занижен, пишат от Struma.com. Ще има ли виновни и за двата случая?!

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене