Корнелия Нинова в Смолян: Млад, достоен, образован, носи промяната – това е кандидатът ни за кмет Иван Френкев!

„Нашият кандидат за кмет на община Смолян Иван Френкев е млад, образован и необременен от негативи на управлението. Подготвен като общински съветник, който доказа, че се грижи за жителите на Смолян. Подготвен е и като държавник, защото беше председател на Комисията за защита на потребителите. Има хубава, млада и енергична листа. Има ясна програма, познава проблемите на хората. Вярвам, че този път промяната ще стане отдолу за нас“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на официалното откриване на предизборната кампания на коалиция “БСП за България” в Смолян.

„Предлагам решения на проблемите. Убеден съм, че претенциите за власт следва да се основават на компетентност и на отговорност към хората.

Нашата платформа дава отговор на очакванията на хората, като поставя акцент върху най-острите проблеми на гражданите като доходи, инфраструктура, качество на живот и обезлюдяване. Опитът ни в местната власт показва, че доброто управление е базирано на разумен баланс в политиките и извеждането като приоритет на тези от тях, които могат да дадат тласък в развитието на общината“, заяви кандидатът за кмет на Смолян Иван Френкев
Нинова бе категорична, че трябва да се разгради моделът на управление на ГЕРБ, но промяната трябва да стане отдолу, от общините. “Хората трябва да се събудят – коя е партията, кои са кандидатите, които през годините са доказали, че се грижат и ще грижат за тях, ще взимат правилни решения и ще работят за добруването им”, посочи лидерът на българските социалисти.

Корнелия Нинова се обърна към хората: “Тук, в Смолян, Иван е единствената алтернатива. Всички са били или в момента са в прегръдката на ГЕРБ. От практиката знам, че е смъртоносно, който се е прегърнал с тях и знаем политически как е приключил. Ние устояхме на тези изкушения и вярвам, че хората ще оценят нашата алтернатива”.

Лидерът на БСП очаква от Иван Френкев добра кампания и най-малкото да отиде на балотаж. И на балотажа да се призоват и обединят всички, които са за промяната на Смолян.

“Вярвам в Иван Френкев, защото го познавам. Млад, енергичен, достоен човек, умен и дисциплиниран. Мисля че ще донесе добра промяна на Смолян“, обяви председателят на Общинския съвет на БСП Милко Гавазов при откриването на предизборната кампания. Той представи кандидатът за кмет на община Смолян: “Той е на 39 години, потомствен социалист. Роден и живее в Смолян. Има собствен бизнес в областта на текстилната промишленост. Завършил е престижни университети в Лондон и Истанбул. Специалист по финанси и бизнес икономика. Бил е общински съветник и председател на КЗП. Работи всеотдайно за развитието на Родопите, в това число и на общинския център в Смолян и всички населени места на Общината“.

Пред медиите Корнелия Нинова представи накратко и кандидатите за кметове на общините Златоград и Чепеларе – Емил Хумчев и Валентин Черпоков:

„С Емил работим заедно отдавна. Познавам го и като член на ИБ на БСП и като областен управител. Изключително добър и подготвен. Загрижен за областта и родния си – Златоград. Познава региона и хората го познават. Мисля, че е най-подходящата кандидатура за кмет на Златоград.

Валентин Черпоков ме впечатли с това, което правеше досега за Забърдо и мисля, че е добър кандидат за кмет на Чепеларе. Първо доказа, че е грижовен към хората. След това обаче издигна и национални каузи. Неговото родолюбие е впечатляващо. Това ме запали по неговата кандидатура. Родолюбието, отношението му към целия регион , защитата му на българщината. Мисля, че той ще бъде успешен кмет на Чепеларе”, заяви Корнелия Нинова

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене