Николай Мелемов: С екипа си тръгвам към убедителна победа на 29-ти октомври

Нашата сила е в единството, нашите ценности са свобода, демокрация, плурализъм, съпричастност към нашите съграждани в нужда, финансова дисциплина, чиста околна среда. 12 години Смолян вече е моя кауза. Труден е пътят, наистина, но когато имаш отбор, когато си честен, откровен, нещата се случват. Никога не обещавам чудеса, нито неща, които не мога да изпълня. Точно затова смятам, че досега хората гласуваха доверие на нас – отборът на ГЕРБ. Няма незаменими хора. Всеки има и предимства и недостатъци, но аз никога не поставям личните интереси над интересите на общината, града и хората. И за в бъдеще гарантирам, че ще е така.

През 2011 г. с екипа ми заварихме общината във финансов колапс, буквално пред фалит. Но се справихме. Разплатихме почти 20 милиона от дължимите над 24 милиона задължения. Жалко е, че с тези пари можехме да градим, да развиваме Смолян. Но плащахме миналото. В момента общинският дълг е под 6 милиона, а просрочените задължения са нула лева.
Като управник за мен най-важното са децата, училищата, детските градини. Всички сгради са санирани, в прекрасно състояние. Старите спортни бази ги реновирахме, изградихме нови. Комуникираме с треньори, състезатели, които казват, че нашите бази са в топ 3 на България. А това дава самочувствие на нашите деца, защото знаят, че Смолян и обществеността на града е зад тях.

След постигнатата финансова стабилност градът може да стане по-приветлив, по-красив, по-проспериращ.
Ние много добре знаем от какво има нужда общината – къде, как и колко трябва да се инвестира, какви проекти да се направят, но първата крачка към всичко това е победа за ГЕРБ на 29-ти октомври. Призовавам ви да бъдете с нас, с бюлетина №7, да работим заедно за община Смолян!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене