Благоевградският хотел „Луксор“ на прицел: Изпратиха в София проби от храната и алкохола, сервирани на „частно парти“, завършило със смъртта на 22-годишния бургаски каратист Раид

_thumb (1)Хотелът обърнат с „краката на горе“ в търсене на съмнителни вещества

Полицията изпрати спешни проби от храната и алкохола, сервирани на частното парти в хотел„Луксор“, завършило с мистериозната смърт на 22-годишният студент в НСА от Бургас Раид Шемери. В понеделник тази седмица пробите са изпратени за качествен анализ в София, резултатите се очакват в началото на следващата седмица. По време на огледа, хотелът е буквално претърсен милиметър по милиметър, но съмнителни вещества не са открити.

Очакват се и резултатите, които изпратиха за анализ и от съдебна медицина в Благоевград, заради категоричните съмнения за наличието на „странни субстанции“ и вещества, открити при аутопсията на Раид. Родителите му са категорични, че синът им не е използвал нито наркотици, нито анаболи. Затова поискаха реаутопсия, но в София не намерили причини за втора аутопсия и такава не е била извършена.

Фактите са категорични: До главата на момчета в хотелската стая са намерени хапчета анаболи и бутилка вино. Аутопсията открива данни за наличие на анаболи и има съмнения за марихуана, та даже и вещества подобни на метадон. Заключенията на местните полицаи са, че със сигурност младежът е използвал анаболи. Дали е имало и наркотици ще докажат резултатите от поисканите експертизи. Дотогава всичко е в сферата на предположенията. А градските легенди са всякакви – от това, че някой му бил сипал нещо в питието, че ял сладкиши с марихуна в хотела и т. н., та дори и че след като са видели, че е издъхнал някой е оставил хапчетата около него. Частно парти с фатален край, това е сигурната истина до момента.

Пред бургаския Флагман бащата на момчето твърди, че синът му е отровен. Това казваше и тук, когато пристигна, за да прибере трупа на сина си. Той твърдеше, че детето му не е използвало анаболи, докато приятелите му при разпитите твърдяха, че преди използвал, но ги бил спрял. Не винаги родителите знаят всичко за децата си, коментират лекари. Хотел „Луксор“ продължава да работи, местната полиция нямала основание да го затвори, заради инцидента.

Все пак дали е случайно, че за втори път името на хотела се намесва в тежък инцидент. Първият път бе отравяне на служителка с кекс с марихуана. Сега в хотела загина 22-годишно момче. Собственикът на Луксор, виненият бос Недялко Левунлиев отказва всякакъв коментар. Загиналото момче е било гост на сина му и негов личен кинезитерапевт. Трагедията за едно семейство е голяма. Здраво момче намери смъртта си тук! Жестока случайност ли е вторият скандал в хотела? Въпроси, на които продължаваме да търсим отговори.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене