Има такъв народ откри предизборния си щаб с увереност в успеха на вота в Благоевград

ПП „Има такъв народ” откри днес своя предизборен щаб в Благоевград с водосвет и вяра в успеха на местните избори на 29-и октомври. Кандидат-кметът и водач на листата за общински съветници Станислав Богдански не скри вълнението си от тежката отговорност и предстоящата битка, но подчерта, че той и останалите кандидати за съветници са готови да дадат алтернатива на избирателите.

Успех на кандидат-кмета на ИТН пожела депутатът Александър Вълчев, който поздрави Богдански от името на Слави Трифонов и екипа му.

„Станислав много бързо се превърна в един от лидерите и в едно от остриетата на нашата парламентарна група. Той се отличава най-вече с две неща – има морал и е професионалист. Точно такъв трябва да е и кметът на Благоевград, затова сме убедени, че този път сме направили правилния избор”, заяви Александър Вълчев.

Станислав Богдански представи всички 18 кандидати за общински съветници от листата на ПП „Има такъв народ”. Той изтъкна, че ги очаква сериозна битка, в която трябва да дадат всичко от себе си, за да може Благоевград да се развива благодарение на тяхната експертиза.

„Големият проблем на общината ни е липсата на достатъчно работни места с високо възнаграждение. Точно там ще се насочат нашите усилия – създаване на условия за привличане на стратегически инвеститори, на силна икономика и на адекватни заплати за работниците. Само така ще задържим младите хора тук, които сега са принудени да търсят по-доходна работа в други градове на страната или в чужбина”, каза кандидат-кметът Станислав Богдански.

Той увери, че в листата на ИТН преобладават млади хора, които могат да са полезни на своя град не само с енергията си, но и със своите знания. Тя е една от най-силните и балансирани в община Благоевград – в нея са хора с различни професии, висшисти, бизнесмени, които са силни и диалогични личности. Затова кандидатите за съветници вярват, че ще получат доверието на хората на местния вот на 29-и октомври.

Ето и цялата листа за общински съветници на ПП „Има такъв народ”:

101 – Станислав Богдански е на 33 годишна възраст. Семеен и баща на дъщеря на 6 години и син на 2 години. Притежава 13-годишен опит в сферата на застраховането като от 2015 година заема позицията на регионален мениджър в застрахователна компания. Също така има сериозен опит в международната търговия със зърнени стоки. Завършил е специалностите “Публична администрация” /бакалавър/ и “Национална сигурност” /магистър/. Към настоящия момент е народен представител от парламентарната група на партия “Има такъв народ” и секретар на 49-то Народно събрание, член на Комисия по превенция и противодействие на корупцията и Комисия по електронно управление и информационни технологии.

 

102 –Атанаска Митрева – Бакалавър и магистър по предучилищна и начална педагогика. Практикуващ учител с 10 години стаж. Майка на две дъщери. Участва и насърчава доброволчеството в различни обществени проекти, насочени към крайно нуждаещи се социални групи хора, менторство за личностно израстване и кариерно ориентиране на младите хора.

 

103 –Професор д-р Иванка Василева Асенова – Семейна с две деца; Университетски преподавател и изследовател с множество публикации и монографии, една от които е издадена от едно от най-престижните в света научни издателства Routledge, Taylor & Francis Group с експертен опит и

компетенции в областта на образованието, висшето образование, психологичното консултиране и терапия на деца и възрастни с различни дефицити и психични проблеми.

 

104 – д-р Цветанка Попова – Специалност Предучилищна педагогика- Бакалавър и Музикална педагогика – Магистър. От учител по музика и базов учител към ЮЗУ. На 09.05.2022 г. придобива образователна научна степен – Доктор по Методика на обучението по музика.

105 – Петър Лазаров – собственик на транспортна и спедиторска компания

 

106 – Крум Мавродиев – Баща на 3 деца. Развива частен бизнес в сферата на мебелното производство.

 

107 – Силвия Урдарска – Тя е завършила висше образование със специалност  „ Бизнес администрация“ и от 7 години работи в сферата на застраховането.

 

108 – Борян Керемедчиев – Бакалавър по Педагогика, бакалавър по Физическо възпитание и спорт. Бивш футболист, треньор. От десет години е учител по Физическо възпитание и спорт в III ОУ “Димитър Талев”.

 

109 – Атанас Бръндев –На 33 години от Благоевград. Средното си образование завършва в ПМГ „АКАД. СЕРГЕЙ ПАВЛОВИЧ КОРОЛЬОВ”. Висше образование в Технически университет – София /бакалавър и магистър/ машинен инженер. От 11 години работи в производствени предприятия в сферата на /тютюневи изделия, фармация и завод за производство на стъкло/ като машинен инженер. Визията му развитието на град Благоевград е в привличането на инвеститори в сферата на производството и подходяща инфраструктура за индустриална зона.

 

110 – Йордан Кормев – Развива частен бизнес, собственик на авторемонтен сервиз.

 

111 – Димитрина Търнарова – На 34 години. С 11-годишен опит в застрахователната сфера. Зъвършила висше образование в Югозападен университет “Неофит Рилски”, магистър “Корпоративен мениджмънт”.

 

112 – Методи Джингаров – 46 годишен, семеен с едно дете. Магистър със специалност ”Финанси”. Собственик на фирма с над 20-годишен опит в сферата с търговия и сервизна дейност на коли.

 

 

113 – Христина Георгиева – Бакалавър със специалност “Филмова и телевизионна режисура” и магистър  “Медии, продуцентство и бизнес”. Семейна с едно дете. От седем години е проджект мениджър и ръководи различни проекти.

 

114 – Яница Шакина – Завършила висше образование със специалност “Информатика” в Югозападен университет „Неофит Рилски“. От години развива семеен бизнес, свързан с дърводобив и дървопреработване. В момента е студент по “Стопанисване на горите” в Лесотехнически университет град София.

 

115 – Юлиян Ангелов – Завършил ЮЗУ “Неофит Рилски”, специалност “Право”. Баща на дъщеря.

 

116 – Борислав Костов – Завършил висше образование “ Публична администрация “ и магистратура “ Човешки ресурси“. Строитерен предприемач и собственик на фирма, специализирана в изграждане на ВиК мрежи.

 

117 – Николай Джабиров – Бакалавър по „Стопанско управление“ с опит в бизнес развитието, енергийната ефективност и проджект мениджмънта.

 

118 – Георги Евтимов – Работодател и собственик на фирми с различни сфери на дейност – дървообработване, автотранспорт и търговия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене