ГЕРБ официално: Александър Мацурев се ползва с пълно доверие от партията!

Отговорен редактор на информационна агенция www.toppresa.com направи официално питане до пресцентъра на ПП ГЕРБ – София относно слуховете за снето доверие към лидера на партията в град Банско – Александър Мацурев.

Всичко тръгна от това, че той бе номиниран за кмет на курортния град с пълно мнозинство от местната структура, но тази номинация не беше уважена от националното ръководсво и настоящият заместник губернатор Мацурев, няма да бъде кандидат – кмет. Този факт роди доста слухове и скандални хипотези. За да ги разсее напълно Топ Преса се обърна към пресцентъра на партията, защото областното ръководтво буквално не съществува. Обастният лидер Новаков е войник, а местните му заместници и членове не ръководството са се разпиляли като „пилци“. Никой не вдига телефони. Не отговоря и на имейли.

„Няма снето доверие от Александър Мацурев. Той се ползва с пълното доверие на партията. Поностящем господин Мацурев заема виш държавен пост и изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ е преценила, че той ще бъде по полезен за хората там. Разчитаме на неговата експертиза и професионализъм, както в длъжността, която заема експертно и политически. Можем да ви уверим, че председателят на ПП ГЕРБ – град Банско остава на постът си и ще разчитаме на неговите енергичност и лидерство по време на предстоящите местни избори.“ Пишат в писмото си до нас от партията на Бойко Борисов. С това се слага край на всички излишни приказки, слухове и паренки по казуса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене