Областна администрация – Благоевград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ на 16.09.

За поредна година Областна администрация – Благоевград подкрепя и се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“. На 16.09.2023 г. Областна администрация – Благоевград, РИОСВ – Благоевград, Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград и Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ обединяват усилия и ще участват активно в кампанията, като служители от администрациите, разделени на три групи ще почистят района на Кръста над Благоевград и прилежащите екопътеки, Делвинско дере и района около него, района на „Бистраците“ и устието на р. Четирка. Началото на акциите е от 9:00 часа и същите са отворени за участие от доброволци.

Областна администрация Благоевград призовава гражданите за активно участие и съпричастност към опазването на околната среда. Нека и тази година заедно да подобрим собствените си рекорди и да покажем, че грижата за природата следва да бъде обща отговорност, във всеки един ден от живота ни.

Инициативата „Да изчистим България заедно“ 2023 ще се проведе под надслов „ГОТОВИ СМЕ“ и е насочена към усърдието и енергията, които влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене