Мустафа Емин подава оставка като съветник на министъра на отбраната

Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството. Това написа Мустафа Емин в профила си във Фейсбук. Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница „Пирогов“ в съда, допълва той.

Емин изказва благодарността си за помощта на лекарите и медицинските сестри и допълва, че не приема „обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки“. Той допълва, че „замразява“ участието си в Националния съвет на „Да, България“, тъй като е важно проверката да бъде безпристрастна.

Емин благодари за подкрепата на семейството си, на приятели, колеги и „стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване“. „С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха“, добавя Емин в поста си.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене