Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и зам.-кметът Саид Иброш посетиха Дневен център „Символ на любовта“ – Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и заместник-кметът Саид Иброш посетиха Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Символ на любовта“ – Гоце Делчев в рамките на провелия се там Ден на отворените врати.
Това е ежегодна традиция за центъра, по време на която хората имат възможност да го разгледат, да се запознаят с работата и обстановката, да опознаят талантите и уменията на потребителите и да се убедят, че децата и като цяло хората с увреждания могат да правят неща, както всички останали хора.

Денят на отворените врати бе открит от Йост Щалшмид – председател на Управителния съвет на фондация „Символ на любовта“. В своето приветствие той изказа благодарност на всички служители в центъра и на техния ръководител Емилия Панделиева за всеотдайната им работа, както и на местната власт в Гоце Делчев за дългогодишното и изключително добро партньорство.

Всички присъстващи имаха възможността да разгледат изработените от децата и възрастните в центъра изделия за бита, както и да се насладят на модно ревю, представено от децата с украсени лично от тях блузи. В рамките на програмата бяха предвидени и различни ателиета за забавления на децата и гостите, включващи спорт, рисуване, игри и много други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене