Набират персонал за Центъра за социална рехабилитация в Кюстендил

Фондация „Сийдър” обявява конкурс за набиране  на специалисти и помощен персонал в социална услуга „Център за социална рехабилитация и интеграция” в град Кюстендил.

Търсят се общо 7 лица на пълен работен ден и един на половинработен ден, гласи съобщение от общинската администрация в Кюстендил. Сред търсените кадри са управител, социаленработник, психолог, арт терапевт, логопед, кинезитерапевт и хигенист.

Необходимите документи за кандидатите са автобиография (европейски формат), мотивационно писмо, копие на диплом за завършено образование и копие от документ удостоверяващ опит по специалността или в сферата, ако се изисква в длъжностната характеристика за позицията.

Кандидатите за посочените позиции могат да изпращат горепосочените документи на вниманието на Маргарита Пармакова:
•По електронен път на: margarita_parmakova@abv.bg

•Центъра за настаняване от семеен тип „Сияние” на Гуна Божилова на адрес: гр. Кюстендил, кв. „Герена”, ул. „Синчец” № 11

•Или в Дирекция „Здравеопазване, социални дейности и жилищна политика” в Общинска Поликлиниката на 2 етаж, ст.223 и 224.

Крайният срок за подаване на документите е 28.11.2014 г.

В центъра за социална рехабилитация и интеграция се предвижда да бъдат настанени 25 лица с умствена лека до дълбока умствена изостаналост.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене