Мега ексклузивно! ВИДЕО от кървавия побой в село Балдево! ЦЯЛАТА ИСТИНА

В началото на седмицата гръмна скандал с бившият зет на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов, който бе обвинен в това, че е наръгал с нож трима души в центъра на гърменското село Балдево, оплака се Борис Патрулов, баща на единия пострадал. 

ЕТО РАЗКАЗЪТ НА ПАРТУЛОВ ТУК : 

Случката се разиграла в нощта на миналата събота срещу неделя пред заведение. Симеон Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, пристигнал от Гоце Делчев в селото със свой приятел и започнала разправия между него и трима млади мъже, които са от Балдево, Гърмен и Благоевград. Причината за скандала била катастрофа отпреди две седмици, която Бакалов направил. Бившият зет на певицата извадил нож и намушкал всеки от тримата. С частна кола те тръгнали към болницата в Гоце Делчев, като по пътя били пресрещнати от линейка. Настанени са за лечение. Двама са в хирургичното отделение, като единият е с рана в ръката, другият – в крака. Третият е с рана в гърдите и е в реанимация. Няма опасност за живота им, казаха от болницата.

След кървавия инцидент, Бакалов бе арестуван и задържан за 24 часа, случаят е докладван на прокуратурата. Образувано е досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Бакалов обяснил, че е бил нападнат от десетина души и се наложило да се защитава. Симеон Бакалов е от Сандански и е бивш съпруг на дъщерята на Николина Чакърдъкова – Мария, която също е певица, вчера той излезе със становище по случая ето го тук :

Ексклузивно! Проговори бившият зет на Николина Чакърдъкова за кървавия случай в Балдево!

Междувременно се появи и клип от свидетел на случая, който обръща мача на сто и осемдесет градуса! Истината е пред вас. Зависи от очите и настроението ви! Мислете обективно!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене