СТОТИЦИ ДЕЦА ПРЕКРАЧИХА ПРАГА НА ОБНОВЕНИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ В ОБЩИНА РАЗЛОГ

По повод 1 септември – първия учебен ден за детските градини, Община Разлог подобри частично базите на учебните заведения в град Разлог и малките населени места.
Като част от дейностите за предоставяне на “Безопасна и здрава среда” бе подменена подовата настилка във всички помещения на Детска градина “Кокиче” (село Горно Драглище), а терасата и част от площадките в Детска градина “Незабравка” (град Разлог) бяха ремонтирани.
В ОДЗ „Д-р Елиза Астинова“ (град Разлог) Община Разлог обнови входната алея и подовата настилка в една от занималните.

Преди няколко седмици Община Разлог завърши и ремонтните дейности по покрива на Детска градина „Еделвайс“ в село Годлево, а дейностите за подобряване материалната база на детска градина в село Елешница се очаква да приключат до средата на месец септември.
През следващите седмици продължават дейностите по обновяване на детските съоръжения в ДГ “Незабравка” и обновяване входа към Детска млечна кухня в град Разлог.

След като закупи нови готварски уреди за нуждите на ДГ „Радост“, Община Разлог газифицира кухнята “майка” в ОДЗ “Д-р Елиза Астинова” и Детска млечна кухня в град Разлог.
Припомняме, че Община Разлог закупи и нови спални комплекти за всички детски заведения в град Разлог и малките населени места, като същевременно обнови частично и легловата база.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене