Как Радослав Моллов влезе в армията на „обвързаните”

10365863_1037036276322095_7414995062591154676_n

Айсел и Радослав

Един от най-личните ергени „Пирин” (Гоце Делчев) Радослав Мол­лов влезе в армията на „сериозните мъже”, след като се сгоди с досегаш­ната си приятелка Айсел. Това стана в присъствие­то на семействата на два­мата влюбени и на най- близките им приятели.

Сред гостите на мило­то тържество сериозно място заемаха бивши и настоящи съотборници на халфа на неврокопчани. От Дупница, където Радослав играе за мест­ния „Марек“ пристигна един от най-добрите му приятели Марио Близнаков, заедно с приятел­ката си Ваня. Па линия бе и друг изключително близък на двамата – със­тезаващият се за Банско Борислав Хазуров. Сред присъстващите бе и бив­шият играч на „Пирин” (Гоце Делчев) и насто­ящ бизнесмен Димитър Мачков със съпругата си Гълъбица.

Заедно с него от София специално за повода бе дошъл и Георги Близнаков в компанията на друг екссъстезател на неврокопчани Атанас Устаилиев и един от най-верните фенове на зелено-белите Радослав Лекин, които са приятели на Радослав Моллов от детските го­дини.

Тържеството продължи до късни доби, а поздравите за халфа на южня­ците и красивата Айсел валяха един след друг. На събитието младите влюбени си припомни­ ха своето запознанство и благодариха на прия­телите си, помогнали да „стане заварката”. Бъде­щата госпожа Моллова също като избраника си е възпитаничка на ЮЗУ „Неофит Рилски”, но за разлика от него не е за­вършила специалност „Физическо възпитание и спорт”, а „География”. Двамата за известно вре­ме бяха и в Англия, но решиха да. се приберат в родината, където да отглеждат бъдещите си деца.

Тържеството не попре­чи на Радослав Моллов да се присъедини към съотборниците си на следващия ден, незави­симо от това, че получи специално разрешение да отсъства от занима­нието на отбора. Той се появи като обвързан мъж сред съекипниците си е подобаваща почерпка и с вестта, че „Пирин” има един фен повече. В тима пък всички се надпре­варваха да сипят своите пожелания, сред които и това, Айсел да бъде неговата муза, която да го вдъхновява за още по­добри изяви е екипа на „Пирин”.

Вестник „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене