Солун – конференция за вино и агро туризъм обединява експерти от Гърция и България

В непрекъснатия стремеж да разширим хоризонтите на туристическия и винения сектор Солун с нетърпение очаква предстоящата Конференция за Вино и Агро Туризъм, част от проекта „Агро Бизнес Академия“ по програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020. Събитието ще се проведе в края на месец септември и обещава да събере на едно място туристически експерти, вино и земеделски производители, МСП и експерти от администрациите на двете държави.

Бъдещето на Туризма и Виното: Конференцията има за цел да капитализира резултатите по проекта като обедини знания, опит и иновации от туристическия и винения сектор в Гърция и България. Това ще бъде възможност за споделяне на успешни практики и изграждане на нови партньорства. Конференцията обещава не само нови познания и опит, но и вълнуващи възможности за сътрудничество и развитие. Нека се съберем заедно и изградим по-добро бъдеще за туризма и винения сектор в трансграничния регион.

Изложение на Вина: Една от главните атракции на конференцията ще бъде изложението на вина от двата региона. Посетителите ще имат възможност да се потопят в богатството на ароматите и вкусовете на вината от Гърция и България.

Демонстрационен Тур: За да предостави пълна перспектива, конференцията ще включва и демонстрационен тур, който ще покаже на участниците отблизо вълшебството на агро и винения туризъм. Този тур ще отведе гостите на уникално пътешествие из региона, показвайки им земеделските усилия и красотата на природата.

Презентации на Проекти и Възможности: Конференцията ще бъде място за представяне на водещи туристически и винени проекти, разработени в трансграничния регион. Вдъхновяващи разкази и успешни практики ще се споделят, заедно с възможностите за бъдещи партньорства и инвестиции.

Покана за Участие: Всички заинтересовани от секторите на вино и агро туризма са поканени да се присъединят към този важен форум. Разходите за участие са покрити от организаторите, което прави събитието достъпно за всички желаещи.

Проект-260823-Деси

Свържете се с нас: Всички, които желаят да се включат и да споделят своите идеи и опит, могат да се свържат с екипа на проекта „Агро Бизнес Академия“. Това е възможността да се съберем, обединим и изградим по-силно и иновативно бъдеще за туризма и винения сектор в трансграничния регион.

Проектът е финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 и се осъществява с участието на Сдружение „Евроинтегра“, „Agrientrepreneurship“и Сдружение „Просперитет и развитие за България“.

За повече информация за проекта и контакти с нас можете да посетите сайта на проекта на адрес: http://agrotouracademy.eu/

Проектът „Агро Бизнес Академия“ се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие и националните фондове на участващите страни в рамките на Програмата за сътрудничество „Интеррег V-A Гърция-България 2014-2020“. Съдържанието на този материал е изцяло отговорност на Сдружение Евроинтегра и не отразява гледните точки на Европейския съюз, участващите страни, Управляващия орган или Съвместния секретариат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене