Хороскоп за 26 август

null - 2Овен

Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу вас. Май повече ви вълнува как ще постигнете целите си. Независимо от всичко, имате сериозни планове, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората около вас с поведението си.

null - 3Телец

Днес ще имате доста проблеми за разрешаване, но в крайна сметка това са неща, с които трябва да се преборите в самите себе си. Потърсете проблема някъде в собственото си съзнание, без да се гневите.

null - 4Близнаци

Май доста хора не могат да се справят без помощта ви. Направете си стройна организация за действие, за да успеете да “огреете” навсякъде.

null - 5Рак

Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, ако не всичко става според вашите планове, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

null - 6Лъв

Инициативата трябва да е във вашите ръце, така че не проявявайте излишна скромност. Бъдете внимателни при контактите си с държавни институции.

null - 7Дева

Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се струва, че целият свят се опитва да ви впрегне в работа и да ви използва. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, но не и груби. Правете нещата както трябва, пък да става каквото ще.

null - 8Везни

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие с черногледството си. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте положително на нещата.

null - 9Скорпион

Малко по-подозрителни сте към хората около вас и ще ви е трудно да простите, дори и на колене да ви паднат. Не е лошо да проявите малко повече благородство и да помислите дали пък да не дадете още един шанс.

null - 10Стрелец

Ден, в който може да видите бялата лястовица или пък да ви се случи нещо друго необичайно. Не ограничавайте съзнанието си, ако искате да видите света по нов начин. И бъдете готови за изненади.

null - 11Козирог

Възползвайте се от пропуснатите възможности, кога ако не сега и кой, ако не ти. Правете нещата, не се спотайвайте, така и хората ще ви забележат.

null - 12Водолей

Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произтичащите събития, но се опитайте да влезете в крак. Ще трябва да поемете нови отговорности на плещите си.

null - 13Риби

Много забързан ще е този ден за вас. Ще имате да уреждате много неща и да отговаряте на доста писма и телефонни обаждания. Не бъдете прекалено доверчиви, подхождайте с едно наум, особено към хората, които твърде много се стараят да ви се харесат.

хороскоп от astrohoroscope.info

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене