Най-опасният ден през сепетември ще бъде само един, но ще разтърси света ни

Имаме добра новина – през септември ще има само един по-опасен и неблагоприятен ден! Както вече ви казахме, цели 5 ще бъдат магичните септемврийски дни. Но е редно да ви предупредим и подготвим за деня, в който планетите няма да са така блгаразположени към нас и има шанс да объркат плановете ни и да внесат смут в ежедневието.

Не всички дни са благоприятни и положителни. Понякога се случва нещо, което просто разваля енергията на определен ден.

Опасните дни не означават, че определено ви очакват фиаско и проблеми. Просто в такива дни трябва да останете изключително организирани и позитивни и да не се фокусирате върху неприятни неща. Опитайте се да излъчвате енергия на оптимизъм, така че в такива дни да ви бъде по-лесно да преминете през неблагоприятните промени.

Астролозите настоятелно ви съветват да сте по-внимателни към детайлите и да не забравяте за предпазливостта през този септемврийски ден:

6 септември – съвпад на Слънцето  с Меркурий

Слънцето и Меркурий се срещат в този аспект почти всеки месец. За съжаление, най-често срещаният аспект в небето е и доста отрицателен. Но пък за щастие знаем какво да очакваме от него. Астролозите напомнят, че съвпадът на Слънцето и Меркурий поражда куп проблеми в сферата на парите и работата. В този ден е по-добре да не разширявате бизнеса си, да не сключвате сделки, да не подписвате документи.

Също така е по-добре да отложим покупките, защото на 6 септември можем да бъдем измамени. Хората ще станат по-малко общителни и по-агресивни, безкомпромисни. Ще бъде невероятно трудно да водите нормална комуникация с някои хора.

4 септември – началото на ретроградния Юпитер

Заслужава да се отбележи и този ден, който е включен в броя на благоприятните дни. На 4 септември Венера спира своето ретрпградно движение, а Юпитер го започва, но навлизането в тази фаза на голяма планета не представлява особена опасност конкретно в този ден, така че не трябва да се притеснявате, но трябва да сте по-внимателни, особено през следващите няколко месеца, когато силата на ретроградния Юпитер ще се повиши.

Проблеми могат да очакват креативните хора, както и всички онези, които рядко се вслушват в здравия разум. Все пак е добре да запомните, че Венера напълно ще заличи негативното влияние на Юпитер на 4 септември, така че не трябва да се притеснявате конкретно в този ден.

edna.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене