Те определено ще страдат заради действията си, още повече че църквата е под крилата на светеца "Свти Георги", който се почита от всички религии. 

Скандално Видео! Нагли иманяри се опитват да отмъкнат и малкото, което е останало от рушащ се храм в Гърмен!

Неизвестни за сега иманяри, алчни за имане и богатства ровят като чакали из основите на рушашщия се храм в Гърмен. За него Топ Преса писа неведнъж.

Уникалният 120-годишен храм „Свети Великомъченик Георги“ в село Гърмен, който е паметник на културата, фатално се руши, алармираме от години насам. За това алармираха и от Камарата на архитектите в България (КАБ), позовавайки се на молбата на Църковното настоятелство на неврокопската светиня, отправена към всички родолюбиви българи и неправителствени организации да съдействат за спасяването на възрожденската църква. Вместо да откликват на апела, безбожници доказани атеисти, антихристи и неверници разкопават основите на светинята с цел да търсят имане или да откмъкнат и малкото, което е останало от храма. За случая ни алармира нашият приятел от Гърмен – Димитър Джуров.

Призоваваме всеки, който има информация по темата да се свърже с нас и да ни съдейства за да разкрием наглеците. Според нашите приятели в Минтрополията и Мюфтийството, всеки който посяга на храм бил той и християнски или мюсюлмански е другар на дявола или на шейтана. Това видно не са хора. Те определено ще страдат заради действията си, още повече че църквата е под крилата на светеца „Свти Георги“, който се почита от всички религии.

КОМЕНТАР ВЪВ ВИДЕОТО:

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене