Парк Бачиново се пренася в праисторическата ера с динозаври в реални размери

Праисторическата ера се завръща в парк “Бачиново” в Благоевград. Динозаври в реални размери ще населят парковото пространство за един месец, при това за първи път на територията на областния център. Всички жители и гости на града ще могат да посетят атракционния парк „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ от 25 август до 25 септември 2023 г.

„Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ е уникална разходка в света на динозаврите, сред 24 вида движещи се макета на праисторическите животни в реални размери и 6 гигантски приказни пеперуди.

Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“.

Дино паркът предоставя възможност за снимане в динозавърско яйце, спускане по алпийски тролей, обяздване на динозавър, както и скачане на батут за малките любители на праисторическите животни.

За деца до 3 г. входът ще бъде безплатен. За лица под 18 г. билетът ще бъде на стойност 5 лева, а за възрастни – 10 лева. Същите ще могат да бъдат закупени на място.

Деца под 14 години следва бъдат с придружител.

Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 10.00 ч. до 20.00 ч.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене