Кино под звездите в Благоевград с вход свободен

Лятно кино под открито небе ще събере любители на филмовото изкуство в парк „Македония“ на 22 и 23 август.
Първата вечер ще бъде излъчен филмът „Игра на доверие“, в който участват актьорите Яна Маринова, Александър Димов, Луиза Григорова, Владимир Зомбори.
В лятната нощ на 23 август публиката ще има среща с артистите от родната киносцена – Башар Рахал, Бойко Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Диляна Попова и др. във филма „Завръщане“.
И двете вечери прожекциите започват точно в 21.00 часа.

„Игра на доверие“ проследява личните истории на майка и дъщеря – Даниела и Елена. За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. И двете обаче трябва да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения. Съдбите им са колкото различни, толкова и неразривно преплетени, а залогът е собствената им свобода.

Продукцията с елементи на трилър е за силната, уверена и смела жена, която отказва да бъде в ролята на жертва – защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да запомни от него. Филмът е създаден по реални истории от живота на Яна Маринова и нейната майка.
В „Завръщане“ трима от най-популярните български актьори са заподозрени в любовен триъгълник, а в ролите на този сюжет влизат Диляна Попова, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов. Любовната афера е част от филма на Ники Илиев „Завръщане“, чийто сюжет се върти около четирима приятели, които се завръщат след 25 години от последната им среща в родния Пловдив. Следват много забавни случки, преплетени истории, неочаквани обрати…
Лятното кино се организира от Община Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене