ИНЦИДЕНТ В САНДАНСКИ! 45-г. медсестра Ана Петкова полетя от терасата на 3-ия етаж, няма опасност за живота й (Обновена)

54692-632x35845-годишната съпруга на сандански нотариус полетя вчера от балкона на жилищната кооперация, в която живее семейството. С фрактура на гръбначния стълб – поясни прешлени, тя е закарана в „Пирогов“ по спешност, съобщиха от болницата в Сандански.

Инцидентът стана вчера около 14.30 ч. на ул. „Васил Кънчев” в Сандански. Сигналът на телефон 112 е подаден от Светлозар Петков, той съобщил на дежурните, че съпругата му е полетяла през терасата. Ана Петкова по професия е медицинска сестра, но от години работи в кантората на съпруга си – нотариус Светлозар Петков. Семейство Петкови живеят на 3-ия етаж в жилищната кооперация, която се намира на метри от Летния театър.

Светлозар Петков е първият нотариус в Сандански, ползва се с доверието на местните хора. В първите години, след като отвори кантората си, съпругата му, която преди това е работила като медицинска сестра в МБАЛ „Свети Врач”, напуснала работа и се преместила да работи при него като секретар. Съпрузите освен че работят заедно в кантората, често са забелязвани от санданчани в парковата зона на града, където редовно в спортни екипи се разхождат пеша или с велосипеди. Пълна загадка за близките и приятелите им остава инцидентът с Ана.

Преди известно време семейството бе забъркано в скандал със съседите, които живеят на 2-ия етаж. Те бяха обвинени, че са хвърлили пиратки в хола на съседите Чапкънови. Повдигнато бе дело по УБДХ срещу Св. Петков и той бе наказан с 500 лева глоба.

Дъщерята на сем. Петкови учи в Германия.

За инцидента с майката Ана Петкова е сезирана полицията. Криминалистите ще изясняват дали жената е скочила, или е полетяла по невнимание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене