Лицето на позора! Бивше лапе от ГЕРБ сега уж в ПП псува хамалски жена! СНИМКИ

Бившият депутат от “Продължаваме промяната” (ПП) и активист на хлапета ГЕРБ Атанас Михнев, който наистина стартира политическата си кариера в Младежи ГЕРБ, и си позволява да разпространява лъжи за представителя на МГЕРБ-Стара Загора Радослав Георгиев, намесвайки и името на лидера на партията Бойко Борисов“ – отново в епицентъра на скандал. 

Лъсва поредото престъпление на заблуденото хлапе Михнев, слад като към нас се обърна жена, опитала се да води градивен диалог с него но срещнала заплахи, ругатни и псувни. Медията ни разполага със скандални чатове, които говорят сами по себе си. Обществото сами може да прецени, що за същество е Михнев, който според наши източници вече е и в тотална немилост и изолация от новата си партия ПП и си търси поприще.

На фона на текущите скандали свързани с вербалната и невербалната агресия към жени, поведението на Михнев е отвращаващо и плашещо.

Според нас от Топ Преса,  това, видимо злобно човече, трябва да бъде поставено под наблюдение от органите с цел да се предотврати извършване на бъдещо престъпление над по слаби от Михнев.

Темата е в развитие…. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене