Журналистката и пиар експерт Цветелина Узунова за втори път ще оценява проекти на жени от цял свят

Тя получи покана отново да стане член на Международното жури за световната награда за жените в бизнеса Stevie Award (учредена през 2002г.)!

Този път ще избира победителка в основната категория Жена CEO на годината (т.е. жена на най-висока позиция) и отново в категорията Медии и социални мрежи, създадени от/за жени. През 2022г. оцени близо 100 проекта на делови жени от десетки държави. „Работата ми като член на журито за тези награди за пореден път ми показа колко креативни, колко успешни са талантливите и умни жени, когато имат поле за изява. И колко много допринасят за просперитета на обществото. Нямам търпение да видя номинациите за тази година. През 2022-ра нямаше кандидатки от България. Надявам се сега да има“, коментира специално за Топ Преса неврокопчанката Цветелина Узунова.
Наградите Stieve по традиция ще бъдат връчени на тържествена церемония през ноември в Ню Йорк.

Ще припомним, че Цветелина Узунова е носител на Stevie Award от 2013г. за проекта Business Woman, който е включвал луксозно дамско делово списание, НПО и Академия за жени. Проектът е приключил успешно през 2015г. Своеобразно продължение е сайтът www.bwoman.bg, чрез който предстои да се организират интересни събития, свързани със статута на жените у нас

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене