Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

Хора на Братя Галеви завлякоха община Дупница с над 22 бона, кметът Чимев ги даде под съд

Община Дупница заведе искова молба към “Техно свят-2006” ЕООД за парично задължение в размер на 15 055,36 лева, съобщиха от кметството. Натрупаните суми са по експлоатацията на дискотека “Енигма” в Дупница. Делото ще бъде гледано в София. От фирмата не са плащали наем за времето от септември 2012 година до месец 6-и 2013 година. От община Дупница са прекратили договорните отношения с “Техно свят-2006” на 15.06.2013 година.

 

Синът на Сашо Дуваро- Христо Христов: Отварям сексшоп, и 1000 лв. да ми дава самоковският ром Бат Сали, не го пускам в имота си

Сексшоп отваря врати в Дупница и ще изкушава сексуално клиенти. По ирония на съдбата мястото, спрягано за офис на самоковския депутат Бат Сали, вече се обособява като царство на удоволствията. Това обяви лично собственикът на помещението Христо Христов, който дойде гневен в редакцията, за да опровергае слуховете, че с майка му ще приютяват Бат Сали.

 

Христина Ковачка от 20 г. се издържа от сергия на пазара в Самоков: Изкарвам колкото за единия хляб, на 1 дка садя боб, маруля, моркови…

Търговката на общинския пазар в Самоков Христина Ковачка от село Доспей едва закърпва двата края с припечеленото от сергията. Съкратената работничка от завод „Самел” се препитава от собствено производство моркови и марули през последните 20 г. Жената разполага и с парник. Целогодишно отглежда на един декар земя моркови, маруля, боб. Въпреки че влага цялата си любов в работата, печалбата й от пазара е колкото да не умре от глад.

 

Изкървяла язва уби в болница кюстендилската съдийка Диана Данаилова

Масиран кръвоизлив вследствие на спукана язва уби в кюстендилската болница 49-годишната кюстендилска съдийка Диана Данаилова. Това е най-коментираната версия за внезапната смърт, която хвърли в шок хората в тоги, а и цял Кюстендил. 49-годишната магистратка е била до вчера на командно дишане.

 

35-годишен се самоуби със скок от 11-ия етаж  в благоевградския кв. „Запад“ 

35-годишен мъж скочи от 11-ия етаж на блок № 53 в благоевградския квартал „Запад“. Росен Симеонов издъхнал на място. Трагедията станала към 00,50 часа в понеделник през нощта. Росен е бил с майка си в апартамента и гледали телевизия.Той излязъл на терасата за глътка въздух. Този път обаче свалил чехлите си и със засилка скочил на плочките пред блока. Загинал на място.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене