Скандал в Гоце Делчев! Има задържани, полицай лежи прегазен от лек автомобил

.

Около 18:58 часа на 02.08.2023 г. в РУ-Гоце Делчев е постъпил сигнал за възникнал междусъседски спор, относно строително-ремонтни дейности на ул. „Димитър Ножаров“ в гр. Гоце Делчев.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че скандалът е между 47-годишен мъж от гр. Гоце Делчев и негов роднина на 41 години от една страна и 40-годишен техен съсед.

Тримата мъже и двама полицейски служители, изпълняващи в този момент служебните си задължения по потушаване на скандала, са се намирали в дясно на пътното платно, когато на улицата спрели неустановен към момента лек автомобил, който натиснал клаксона и заобикаляйки участниците в скандала продължил движението си и автомобил „Фолксваген Кади“, управляван от 63-годишен родственик на 40-годишния участник в спора, който потеглил и без да се опита да спре е блъснал в гръб единия полицейски служител.

В резултат на инцидента полицаят е пострадал с разкъсно-контузна рана и хематом на лявата подбедрица и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. На водачът на автомобила са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене