До полицията в Гоце Делчев!

🚨🚓👮‍♀️🚔⁉️ Определено ще се досетят полицаите кой е написал този пост. Поста не е насочен към момчетата, а като цяло към полицията.

Днес над-вечер ме спряха на керамичната. Дадох си документите. Полицая ме викна. И ми казва знаеш ли защо ви спрях. Аз казах не! Заради фарове. Ще ви пишем фиш 20 лв. Не спорех няма за какво. Карам кола която ми услужиха за няколко дни докато отремонтират моята. Но вината е моя за това, че не се интересувах дали фаровете се включват автоматично. За това още във влизането в колата платих фиша онлайн. Няма проблем Господа полицай. Както казах поста не насочен към двамата полицай. Но имам проблем с това, че стойте и дебнете на определени места. Докато отсечката Ново Лески до Баничан се взима с 150 от 80% от колите особено в летния сезон. Докато се правят гонки на прекият път Пиринтекст в 2-3 сутринта. Докато форсират и по Дунав комплексарчета.

Слепи сте за тези неща. Слепи сте и за 80% от немислещите родители да си държат децата в скута докато карат. Както и майките напредната седнал от вчера случай, които ме възмути с дете в скута подало главата през прозореца. Няма да ви казвам как да си вършите работата. Но определено не си я вършите както трябва! Глобите вършат работа защото след това въпреки, че колата не е моя.

Спрях и после ми беше на акъла да си включа светлините. Докато сте слепи за горните неща. Няма да се оправим в тази държава. Но помислете след като си затваряте очите някоя смърт може на вас да тежи. Вие може да не знаете за нея. Защото сте си затворили очите.

За това мърдайте малко и по други места. Не само да стоите на керамичната, кат, укв и петрол.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене