БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ НА РОЖЕН: ОБЩИНА СМОЛЯН СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ КАМПАНИЯТА ЗА СЪБИРАНЕ НА ДАРЕНИЯ ЗА МАЛКАТА КРИСТИН

По време на Събора на народното творчество и животновъдство в дните 14, 15 и 16 юли на Роженските поляни ще бъдат поставени кутии за събиране на дарения за двегодишната Кристин Терзиева от Смолян. На детето беше трансплантирано ново сърчице, но се нуждае от средства за продължаващо лечение.

„От известно време тече кампания за набиране на средства за малката Кристин от Смолян, която получи ново сърчице. По информация на близките й, четири седмици по-късно Криси се подобрява, сърчицето й работи добре, а параметрите са в норма към момента. На този етап обаче Криси остава под постоянни интензивни грижи, с ограничен достъп, заради потенциални инфекции. Според медикаментите, които получава, дневния престой е между 1 000 – 2 000 долара, без допълнителните консултации със специалисти. Ето защо Община Смолян подкрепя кампанията за набиране на средства в помощ на малката Кристин.

Нека всички заедно подадем ръка на детето. Да го подкрепим, него и семейството й, защото тя е част от нас и ще се радваме да бъде сред нас. На Рожен, в трите дни на събора ще бъдат поставени кутии за дарения, така че всеки който има желание и възможност, нека помогне“, призова кметът Николай Мелемов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене