ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО! Неврокопчанин предизвика сензация с разкритието си!

„Емил Димитров и бизнес дамата Миропа Кьосева се венчаха тайно!“, хвърли бомбата пред „България Днес“ роденият в Гоце Делчев поет, драматург и журналист Константин Пашкулев. Автор на текстовете на десетки песни, превърнали се в евъргрийни, той остава близък приятел на великия изпълнител до самата му кончина. „Те сключиха църковен брак в Рилския манастир. Емил беше толкова пиян, а тя беше толкова богата, че всичко стана много бързо. Миропа наистина имаше много пари, беше голяма меценатка, но почина внезапно. Родом е от Благоевград. Преди 10 ноември беше първата българска манекенка, след това се занимаваше с шоубизнес, имаше много заможен покровител от чужбина“, разкрива Пашкулев.

Сватбата не е имала юридически последици, защото е била религиозна, а по времето на соца се признава само гражданският брак. Затова за сватбата не се знае. Макар да има други сексуални предпочитания, великият певец се жени няколко пъти. Първата му съпруга е актрисата и певица Грета Ганчева. Вземат се през 1967 г., но бракът им е кратък. Година по-късно певецът се жени за Мариета Гьошева, от която има син Емил Димитров-син. Двамата с Мариета се развеждат през 1991 г,. а през 2000 г. изненадващо се женят пак, малко по-късно съпругата му почива от диабет. Дали тези жени са знаели за църковния брак на Емил Димитров, не е ясно.

В същото време певецът е изключително близък с Васил Андреев. Двамата са неразделни и преминават заедно през различни житейски трудности.

Топ Преса разполага с папарашко видео от смортта на кралицата на светския живот в Благоевград – Миропа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене