Три катастрофи с ранени по пътищата в област Кюстендил

Три катастрофи с ранени са възникнали по пътищата в област Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. В село Стоб е възникнало пътнотранспортно произшествие между мотоциклет, управляван от 40-годишен мъж, и велосипед, управляван от непълнолетно момиче. В резултат на инцидента водачът на мотоциклета е с фрактура на десния крак, а момичето е с охлузвания и фрактура на носа. Тестът за употреба на алкохол на водача на мотоциклета е отрицателен. Досъдебно производство е образувано по случая в Районно управление – Рила, уведомен е дежурен прокурор.

26-годишен водач на лек автомобил „Хонда“ е загубил контрол над автомобил, причинил е катастрофа в района на Сапарева баня. Пострадали са 2 пътнички в автомобила, закарани са в дупнишка болница. По случая е образувано досъдебно производство в Районно управление – Дупница.

82-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ е задържан вчера в ареста на Районно управление – Кюстендил за причинено пътнотранспортно произшествие, нарушавайки правилата за движение е причинил телесна повреда на пешеходец – счупена подбедрица. Направен му е тест за употреба на алкохол и наркотици, техническото средство е отчело наличие на наркотично вещество. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене