Рок разтърси поляните над село Елешница

За поредна година местността “Степанови ливади” (село Елешница) събра стотици меломани на един от най-чаканите фестивали “Рок Елешница” 2023.
На седми и осми юли Фестивалът, с традиции от 1988 година, пренесе няколко поколения рокаджии от цяла България и чужбина, в ерата на рока, с невероятните изпълнения на Наш’те Хора, Voice & Fingers, Roadwire, Елит, Bazooka Giganta, Adrenaline overload и Utopia. Участници в двудневната програма на “Рок Елешница” завладяха публиката със световно известни хитове и авторски парчета, а екипа на Kunov sound се погрижи за най-доброто, разтърсващо озвучаване.
По традиция организаторите на фестивала бяха подготвили специални рокаджийски тениски, томбола с награди, места за къмпинг, денонощен кетъринг и още много незабравими изживявания под открито небе.

На събитието присъстваха зам.-кметът на Община Разлог г-н Иван Гюров, кметът на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов и техни близки приятели и служители на Община Разлог
06323- Едни от големите атракции на „Рок Елешница“ за всички деца бяха мощните рокаджийски мотори, до които можеха да се докоснат и снимат.

Елешница-рок (1)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене