Как загина удавилият се младеж от Гърменско

.

21-годишен младеж от гърменското с. Горно Дряново се удави на популярния плаж „Парадайс“ в гръцкия курорт Неа Парамус.

Вестта за нелепата кончина на Арун Хаджиев вчера следобед попари съселяните му.

Според оскъдната информация Арун и трима негови приятели заминали в събота сутринта на популярната за Югозапада еднодневна екскурзия до Гърция, която се организира до някой от близките на България плажове на Бяло море. Младежът се удавил в ранните следобедни часове.

Според кмета на селото Ибрахим Пингов, който в момента е във ваканция в чужбина, свидетел на нелепия инцидент му разказал по телефона, че младежът бил влязъл да плува доста след шамандурите и всъщност на плажа разбрали за смъртта му чак след като морето изхвърлило безжизненото му тяло в плитките крайбрежни води. Почиващи бързо извадили младежа на брега и близо 40 минути се опитвали да го реанимират, но без резултат.

Вчера тялото на Арун остана в моргата в Гърция, където бе назначена аутопсия. Очаква се днес да бъде освободено от патоанатомите и да се организира изпращането му в България. В селото очакваха първо да пристигне майката на младежа, която работи в Германия. Баща му бил гастарбайтер в Англия, но наскоро починал.

В Горно Дряново го познават като много възпитано и винаги усмихнато момче, готово да помогне на всеки. Миналия месец той си купил нова кола и целият му профил във Фейсбук е пълен с пожелания за безаварийно каране. С тази кола той е пътувал и в събота за Гърция. Очаква се погребението да е във вторник./struma.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене