Продължава издирването на Николина Нусторова от с. Годлево

Продължава издирването на Николина Кръстова Нусторова на 52 г. от село Годлево. Жената е в неизвестност от 27 юни (вторник) вечерта, като това е първият път, в който Нусторова е в неизвестност повече от 24 часа.

В часа на своето изчезване Николина Нусторова е била облечена с тъмни дрехи (блуза с дълъг ръкав и спортно долнище) и гуменки (тип кроксове).

Издирването на Николина Нусторова започва още същата вечер до 3:00 часа през нощта от страна на нейното семейство, което прави обход на всички пътища, по които и друг път е бягала. От 28 юни започна акция по издирването й, със специализирана техника, от страна на РУ МВР – Разлог, РСПБЗН – Разлог, Община Разлог, Кметство село Годлево, планинските спасители и техните кучета от Планинските спасителни служби от Разлог, Банско и Гоце Делчев, Държавно горско стопанство „Разлог”, доброволци, като са мобилизирани и всички Кметства от община Разлог.

Цялото семейство на Николина се моли жената да е жива и здрава. В населеното място всички правят и невъзможното да помогнат за намирането ѝ. Обходени са огромни райони, огледани са включително и с дронове.

„Претърсени бяха водоемите над селото и около него. Пуснали сме доброволци с пистови мотори да обикалят недостъпните места. Извършват се обходи и с високопроходимо бъги”, посочи секретарят на кметството в Годлево Мария Рабаджиева.

И друг път Николина е излизала сама, за да се разходи. Никога обаче не се е отдалечавала. Отскоро тя имала здравословни проблеми. До изчезването ѝ обаче нямало промяна в нейното поведение.

Ако някой забележи Николина, може да подаде сигнал на 112 или на телефоните на Община Разлог или кметството в Годлево.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене