Благотворителен концерт за Станко в Белица

Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ и приятелите на Белица : Продуцентско издателска къща ВВД – Руйчев, известните изпълнители на македонската народна песен от пиринския край Никола Тодоров, Мариана Манолева, Магдалена Балабанова и Фолклорен ансамбъл – Белица,
ОРГАНИЗИРАТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ за събиране на СРЕДСТВА ЗА живото спасяваща операция – трансплантация на бъбрек на Станко Боцев Мешинаров на 43 години от гр. Белица. Благотворителният концерт ще се състои на 08.07.2023 г. /събота/ от 20.00 ч. в центъра на град Белица .

43-годишен мъж страда от бъбречна недостатъчност, единствената му надежда в момента е трансплантация на бъбрек в Турция. Неговата съпруга ще бъде донор, за операцията обаче са нужни 20 000 евро – непосилна сума за семейството. До този момент семейството е събрало 30 хил. лева. Остават за събиране още 10 хил. лева. Операцията е планувана за 15 юли 2023 г.
Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ благодари на хората с големи сърца участници в организирането и провеждането на благотворителния концерт с пожелание за здраве и сбъднати желания! БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ВАШИТЕ СЪРЦА И ДУШИ ТРЕПНАХА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене